”Saapuessani paikalle, se oli JO rikki…”

Lisää kommentti

Tekevät nykyään melko heikkolaatuista tekstiiliä…vaikka puhutaan, että hyvää ja halpaa ei ole olemassakaan.
No, tänään osui tuossa päivällisen aikaan silmiini päiväpeitto, lattialle valahtanut, siis: lattialla = koirille tarkoitettu.
Ihan varmasti joku muu oli jo aloittanut vanujen ulos repimisen. Kunniasanalla! Saapuessani paikalle se oli jo rikki.
Hieman enemmän puuhaani keskittyneenä en todentotta havainnut heimopäällikön kameraa ja näin olen nyt todistusaineiston edessä syyllinen peitonsurmaan.
Kuten kuvasta näette, en voi kiistää syyllisyyteni osaa. Eniten tässä harmittaa se, että minulle naurettiin melkoisen pitkään ja hartaasti…

Terveisin,

Raastaja-Orvokki

PS. Sain kyllä päivälliseksi muutakin kuin päiväpeiton vanua 😉

4 kommenttia uutiseen “”Saapuessani paikalle, se oli JO rikki…””

 1. mirja Says:

  Moikka Orvokki,älä ikinä myönnä…vaikka taskust löytyis!
  Kyl tuohonkin jokin porsaanmenevä reikä koiralakikirjasta löytyy!
  Terv.Ystäväsi Mosse & Seppo

 2. Dio The Webmaster Says:

  Moro yo-yo! Minulla on hyvin rakas peitto, jota kuskaan mukanani ja välillä vähän lutuutankin… Kun silmäni välttää, veljesi Lemmy ”löytää” peitostani muka reikiä, josta vanu valuu ulos ja sitten hän on vaan keräillyt niitä lattialta suuhunsa… Taitaa taas olla jotain sukuvikaa…

  <3 Dio

 3. Mari ja Nöpö Says:

  NöpöHöpökäiseltä terkkuja. Lelut ei kestä mitään. Varmasti ne on valmiiksi rikki ja kun niitä kantaa ympäri huushollia sitä vanua tippuu ihan itsekseen. Mitään ei tarvitse tehdä. Törkeää väittää että haukku itse olisi leluunsa reiän tehnyt ja aloittanut sisällön ulosajon.. Pöyristyttävää.

 4. http://iacaiberry.info/ Says:

  I and also my pals happened to be analyzing the great advice on your web page and then suddenly came up with an awful feeling I never expressed respect to the blog owner for those strategies. All of the ladies are actually happy to read through them and now have in reality been taking advantage of those things. Appreciate your truly being simply thoughtful as well as for making a choice on this kind of great issues millions of individuals are really eager to understand about. Our own sincere apologies for not expressing gratitude to you earlier.

Kommentoi


http://hornygirlescort.com