Merlin z Certovej Záhrady ”VäinöViljamiThe1st” lemmikkien Joulusiunauksessa!

Lisää kommentti

Jiihaaa! – Minä, Väinö täällä taas äänessä pitkästä aikaa.

Tiistai (22.11.) oli mielenkiintoinen päivä, sillä minut vietiin Helsingissä järjestettyyn lemmikkien Joulusiunaukseen. Paikalle oli saapunut paljon meitä nelijalkaisia vanhempiemme kanssa, ja tunnelma oli lämmin. Tosin ulkona meinasi tulla hieman kylmä, mutta onneksi mamma oli varannut mukaan viltin johon minut kapaloitiin.

Tapahtuma alkoi Senaatintorilla klo 19, ja kesti n. puoli tuntia. Siunauksen toimittivat Helsingin ortodoksisen seurakunnan pappi Kalevi Kasala, ja Helsingin tuomioseurakunnan pappi Riina Storhammar. Virallinen ohjelma alkoi puheella, ja päättyi meidän koirien ja Sibelius-lukion tyttökuoron yhteislauluun. Tosiasiassa kuorolaiset eivät varmaankaan osanneet odottaa, että me koiratkin haluamme saada äänemme kuuluviin… Mutta yhteislaulu oli paljon mukavamman kuuloista kun mekin kannoimme kortemme kekoon.

Virallisen osuuden jälkeen me koirat odotimme jonossa vuoroamme siunattaviksi, ja pian minunkin hetkeni koitti! Omituisissa vaatteissa ollut setä heilutteli viuhkaa yläpuolellani, josta lensi vettä päähäni. Olin hieman ihmeissäni tästä toiminnasta, mutta hämmennykseni kaikkosi pian, papin tarjotessa minulle herkkupalaa tästä hyvästä. Hän myös innostui laulamaan minulle jo ennestään monesti kuultua sävelmää: ” Väinö Väinö missä on se Väinö..” Vastasin hänelle, että tässähän minä. En oikein tiedä mikä juttu tämä nyt on olevinaan, kun kaikki aina sanovat noin minut nähdessään, vaikka olen ihan heidän silmiensä edessä!

Olen nyt siis saanut ensimmäisen siunaukseni. Mammani sanoi, että Joulurauha laskeutuu päälleni tämän riitin myötä. Olen eri mieltä asiasta, ja ajattelin pysyä yhtä villinä jatkossakin! JIIHAA!!

Eipä minulla muuta, halusin vain kertoa teille seikkailustani.

Rapsutustentäyteistä Joulua kaikille!

t. Väinö Viljami

Kommentoi


http://hornygirlescort.com