R.I.P Nevicata`s Arnold Schwarzenegger ”Arska” 28.11.2005-22.6.2017

Lisää kommentti

Juhannus ei ole enää samanlainen odotettu juhla kuin ennen, koska silloin päätös luopua sinusta rakkaamme tuli eteen.
Tähän päivään en olisi ollut vielä valmis, en vaikka kuinka tiesinkin sen olevan sinulle parhaaksi.

Sinä olit rakas pieni koiramme…Arska, Raaka-Arska, Artturi Reinikainen, Ari, Arnold, Airi, Arvo Ylppönen, Ari Inkeri Ankeinen (pidit samanlaista narinaa jääkaapilla) sait lisänimiä kaiken aikaa ja tunnistit niistä jokaisen 🙂
Tulit meille tammikuisena kirkkaana talvipäivänä vuonna 2006 ja hyppäsit suuriin saappaisiin rakkaan Bokserimme Jessen jälkeen, täytit omat tohvelisi kyllä ihan heti 🙂 perheeseen jossa oli meidän lisäksi 12- ja 9- vuotiaat pojat/ veljesi. Perhettäsi rakastit täysillä ja koko pienellä sydämelläsi olit kaikessa täysillä mukana. Ja koko perhe rakasti sinua, välillä jopa leikkisästi kilpailtiin kenen suosio oli parasta, herkkuja ja hellyyttä riitti.
Kun pojat muuttivat pois kotoa jäit ainokaiseksi, nautit huomiosta ja sitä sait, mutta silti kun perhe oli kasassa olit aivan elementissäsi.
Kaipaamme sinua valtavasti, kyynelistä voisi saada pienen lammen. Tuntuu kuin olisit vielä luonamme aamun hetkissä ja illan hämärissä.
Siltikin vaikka kaipaamme kovin niin olemme kiitollisia kaikista yhteisistä hetkistä jotka olit kanssamme ja tiedän että tunsit samoin.
Suru on suuri – Hyvää matkaa pieni rakas Arska <3
Yleistä 02/08/2017

Kommentoi


http://hornygirlescort.com