Nevicata´s Catherine Zeta-Jones ”Hilma” rally-tokomestari 2021

Lisää kommentti

Minulla on kolme bostonia joiden kaikkien kanssa harrastan rally-tokoa. Nevicata´s Whitney Houston ”Miisa” täyttää kohta 10 vuotta, Nevicata´s Catherine Zeta-Jones ”Hilma” on 3-vuotias ja Zealbeat´s Diavolillo ”Tahvo” on 6-vuotias.Aloitin rally-tokon harrastamisen Miisan kanssa kesällä 2014. Innostuin heti lajista ja aloitimme nopeasti kisaamisen. Tahvon ja Hilman kanssa olen harrastanut ihan pennusta lähtien. Tällä hetkellä kisaan Tahvon kanssa mestariluokassa ja Hilman kanssa voittajaluokassa. Miisa jäi kisaamisesta eläkkeellä talvella 2020, mutta edelleen käydään välillä tekemässä ratoja huvin vuoksi. Miisan kanssa pääsimme myös kerran SM-kisoihin. Se oli hieno kokemus, vaikka menestystä ei tullutkaan. Miisa on myös ensimmäinen bostoninterrieri, joka on saavuttanut RTK4-koulutustunnuksen. Sekä Hilma että Tahvo ovat voittaneet bostonien rally-tokomestaruuden. Hilma voitti sen 2021 ja Tahvo 2020.

Rally-tokossa valion arvon saavuttaa saamalla kolme vähintään 95/100 pisteen tulosta mestariluokasta. Miisa sai kaksi yli 95 pisteen tulosta, mutta kolmas jäi yhden pisteen päähän. Tulevaisuudessa tavoite olisi saavuttaa valion arvoon oikeuttavat tulokset Hilman ja Tahvon kanssa.

Rally-tokossa parasta on sen monipuolisuus. Jokainen rata on erilainen. Kynnys rally-tokon aloittamiseen on matala, mutta ylemmissä luokissa riittää kyllä haasteita.

Bostoninterrieri on erittäin hyvä harrastuskaveri. Kaikki kolme ovat aina innoissaan lähdössä treeneihin, toki namut täytyy olla mukana! Helpoimmasta päästä bostoni ei todellakaan harrastuskaverina ole, mutta onnistumiset tuntuvat sitäkin paremmalta, kun niiden eteen on tehty paljon töitä. Toivottavasti saan vielä pitkään harrastaa näiden mahtavien koirien kanssa! Olisi kiva nähdä enemmän muitakin bostoneita harrastuskentillä!

-Laura Saarinen

Yleistä 02/11/2021

Kommentoi


http://hornygirlescort.com