R.I.P.Nevicata’s Claudia Cardinale”Saara” 30.1.2009-13.6.2016

Ei kommentteja »

Saaran omistajan Sirpan muistokirjoitus kertoo koiran omistamisen kirkkaimman tarkoituksen, ilot ja surut.
”Elimme Saaran kanssa täyttä elämää huolimatta siitä tiedosta, että imusolmukesyöpä vie voiton jossain vaiheessa. Päätimme, että sitä ei kiusata sytostaateilla tai kortisonilla, koska parannusta ei ole. Lupasimme, että toimimme heti, kun elämänlaatu kärsii. 13.6.2016 tuli se päivä, jolloin eläinlääkärin avustuksella saatoimme Saaran Sateenkaarisillalle. Haluamme ajatella että siellä on tuttuja vastassa ja kaikille bossuille auringonottopaikka vihreällä ruoholla ikuisessa kesässä.

Kiitos Saara, että olit elämämme valo. Kasvatit kaksi teiniä ylioppilaaksi. Olit se katalysaattori, jonka avulla säilytettiin keskusteluyhteys läpi murrosiän pahimpienkin myrskyjen. Se, josta huolehtiminen ylitti kiukunpuuskat. Se, joka touhuillaan toi iloa niihin vaikeisiinkin päiviin, joita perheenä kohtasimme. Ja valloitit vielä Lapinkin tässä parin viimeisen vuoden aikana. Se on aika paljon tehty pieneltä koiralta. Siksi itkemme nyt ennen kuin sydäntä raastava suru ja ikävä muuttuvat kauniiksi muistoiksi.”

Saara oli helmi joukossamme. siitä suuri kiitos teille. Lämmin halaus Sinulle Sirpa perheinesi!

Yleistä 18/06/2016

Pentulaatikossa kaikki hyvin!

Ei kommentteja »

Kesäsateista viis, pentulaatikossa puhistaan mahat pullollaan maitoa!
11 päivää ikää ja hyvi menee!

Pennut 17/06/2016

Hammaspesukoiran viransijaisen viransijainen Dio The Ihana!

Ei kommentteja »

Kolmas hammaspesukoiratöissä kunnostautunut laajan sukukuntamme kasvatti on Nevicata’s Federico Fellini ”Dio” 7v. Orvokin ollessa äitiyslomilla, viransijainen Dixon näyttelyreissussa, astuu remmiin Mäntän Veli Senior eli Dio. Lue lisää… »

Tapahtumat 09/06/2016

Sisko & sen veli! Sister & her brother!

Ei kommentteja »

Proudly presents our new litter:
US CH Alexander’s Lewis Expedition ”Lewis” – Nevicata’s Oh My God ”Orvokki”
one male & one female

Pennut 09/06/2016

Hammaspesukoiran viransijaisena oli mukavaa!

Ei kommentteja »

Meijän mutsi, tuo kuuluisa hammaspesukoira Orvokki, oli eräänä aamuna estynyt hoitamaan terveyskasvattajan hommiaan, niin minäpoika DixonIllinois otin ja heitin ekan keikkani tärkeässä tehtävässä Heinolassa, Niemelän kakkosluokassa.
Lue lisää… »


http://hornygirlescort.com