Kuonolaisten kuulumisia Mäntästä vol. 4

Lisää kommentti

Moi taas!

Nyt ette kyllä usko!

Äippä on sanonut, ettei saa kiroilla,  eli siistittynä versiona perustan kohta ihan varmasti Dioa_harmittaa.com sivuston, koska nyt jurppii niin, ettei veri kierrä!

Muistatteks, kun kerroin siitä mystillisestä Lemmystä? Voittekste uskoa, et se on nyt täällä. Siis täällä meillä, siis meillä kotona! Jos joku olis viittiny kertoa, että siitä Rubyn tapaamisesta seuraa jotain tällaista, olisin jättänyt sen keikan väliin! Vai mistä tää sitten oikein johtuu? Onks mää nyt sitten joku yksinhuoltajaisä! Oon kuullut, että se on harvinaista eli mikähän vika siinä tän marsun äidissä oikein on… Isi ja äippä kutsuu mua kyllä isoveljeksi, eli saattaa olla ettei mulla olekaan mitään tekemistä tän asian kanssa. Täytyy tän asia suhteen tehdä vielä lisäselvityksiä.

Noh, kun olen jo tuosta alkujärkytyksestä selvinnyt, ei tuo Lemmy ehkä olekaan ihan kauheen kamala. Tosin se tunkee samalle luulle, sen suu on täynnä jotain neuloja ja se on koko ajan kiinni mun ”pistoolissa”. Ei meinaan tunnu kovin kivalta! Mun korvat, huulet, polvet ja varpaatkin on ihan rei’illä. Se seuraa mua joka paikkaan ja sit se tulee päikkäreille ihan viereen. Ei siinä sinänsä mitään pahaa ole. Ei ainakaan pure, kun nukkuu. Mutta se näkee kauheesti unta ja sen kintut vispaa koko ajan. Mä oon tosi herkkä kutiamaan, eli sen sätkiminen häiritsee mun unta!
Aika siisti ikäsekseen tuo Lemmy ”PasiKullero” on. Sisällä se menee vauhdilla paperille pissalle ja kakat se on tehnyt ulos. Eli ihan kehityskelpoinen se taitaa olla.

Mä olin tosiaan Marjo-tädin ja Orvokin kanssa siellä ahvenanmaasessa. Se oli kiva reissu, me mentiin laivalla! Me yövyttiin Marjon kaverin luona ja siellä oli kaikkee kivaa, isoja koiria ja heppoja yms. Orvokki reppana luuli, että se pystyy ajaan ne hepat pois. Hehee, vähän se on kakara! Äippä sano, että Orvokin nimeksi voisi vaihtaa jojo!

Niinku vähän epäilin, seisoskelemaanhan sinne sitten mentiin. Mä sain selaset sini-valkoisen, valkosen ja vihree-valkosen rimpsuläpsykän. En oo ennen saanu, paitsi sellasessa leikkiseisoskelussa mäts shoussa. Emmää tarkemmin osaa sanoa mitä ne on, mutta äippä ripusti ne seinälle. Sit mä sain vielä kolme sellasta keramiikkakippoa. En tiedä voiko niitä käyttää, kun joku ilmeisesti lajitoveri näkyy seisseen niissä likaisine tassuineen. Ihan on jäljet jääny.
Kauheesti noita ihmisiä nauratti, kun jonkun sekaannuksen takia erehdyin uudelleen, vähän väärään aikaan sinne seisoskelukehään ja sain vielä arvosanan PN3. Ja yhtään en taas tiedä mitä se tarkoittaa! Ne muut oli tyttöjä ja mä olin kuulemma vähän liian iso narttu. Siis täh?!

Tuolta reissulta kun tultiin, oli äippä mua Heinolassa vastassa. Mä olin ihan poikki ja kun autoon pääsin, sammuin kuin saunalyhty ja heräsin seuraavan kerran vasta Mäntässä. Ja se olikin sitten karmea herätys, kun tajusin ton marsun eksyneen meidän matkatavaroihin. Onkohan siinä jonkinlainen palautusoikeus…
Nyt se onneks nukkuu, että pystyn rauhassa keskittymään ja purkamaan tuntojani teille. Ja tää auttaa, enää ei yhtään harmita niin paljoa!

Isi ja äippä kehuu mua kyllä kauheesti, että olen niin kiltti poika, kun niin nätisti ja varovasti osaan olla ton Lemmyn kanssa. Se tuntuu kyllä tosi kivalta!
Muutamalle kaverillekin on joskus tullut tommonen ipana yllättäin ja ihan hyvin ne nykyään tulevat toimeen. Kaippa munkin pitää malttaa ja olla avoimin mielin ton Lemmyn kanssa. Jos siitä vaikka kasvaakin kiva kaveri.

Nyt mä meen kans vähän torkuille, ennenkuin Lemmy herää. Palaillaan!

-Dio The Babysitter

Yksi kommentti uutiseen “Kuonolaisten kuulumisia Mäntästä vol. 4”

  1. Marjo The Heimopäällikkö Says:

    Parahin Babysitter!
    Muista nukkua silloin kun terminaattorikin nukkuu… 😉

Kommentoi


http://hornygirlescort.com