Lemmikkien Joulusiunaus

Lisää kommentti

Heippa kaikki luojanluomat!

Me oltiin tänään Nupun kanssa hartaissa tunnelmissa. Luulin, että mennään kaverikoirakeikalle, kun puettiin oranssit Kennelliiton rädet kaulaan, mut eikä mitä… mentiin metrolla Senaatintorille. No mä olen ollut siellä monena vuonna jo, joten tiesin mitä on ohjelmassa. Joulusiunaus! Kauheesti koiria, kaikenlaisia. Siellä tapaa myös tuttuja ihmisiä ja ranskiksia, on kiva perinne.

Nuorempana mä olin siellä torilla vaan muitten siviilien joukossa, mutta nyt viime vuosina meidät kaverikoirat on kutsuttu sinne pönöttämään erikseen kirkon portaille kera pelastuskoirien, opaskoirien, avustajakoirien ja muiden hyötyeläimien. Kaverikoiraaminen on nääs myös hyodyllistä, se saa ihmiset voimaan paremmin kun peuhaa bostonien kanssa.

Mä tapasin myös poikaystäväni Zorron, sen kanssa ollaan kaveerattu jo pitempään. Zorro on mua noin kolkyt kiloo painavampi ja blondi luppakorva. Meitä huivijengiläisiä oli muutenkin paljon enemmän kun viime vuonna, jolloin osa porukasta oli juuttunu lumikinoksiin matkalla. Nytki taivaalta tuli jotain, se oli se homman perinneosuus.

Ei sieltä kyl kuivana selvii, oli sää mikä hyvänsä. Kun on pidetty puheita ja laulettu joululauluja, tulee isä Kalevi ja ripsuttaa vadaa päähän. Ihan varovasti, ja sanoo jotain asiaankuuluvaa. Se on se joulusiunaus. Ei siitä kukaan oikeasti pahastu, vesikoira Leija joka oli meidän takana päinvastoin innostui. Ihmisillä on jännää. Tää on joku rituaali niille.

Sit tavattiin vielä kavereita ja pari bostonipoikaakin löyty. Luulin jo ettei tarvi tällä kertaa poseerata mut kyl vaan taas joutu syliin. Sanoin että korvia en näytä, saatte uskoo muutenkin et siel ne on. Onneks Matte taas virnuili munki puolesta. Kamerat on sanonko mistä.

Ihan jees keikka tällä kertaa. Ei paleltukaan. Seuraava edustuskeikka on mulla sitte ens viikon lauantaina, oon kaverikoirana jossain lelukoiranäyttelyn tienoilla Messarissa. Ja matte on kuulemma myös buukannu mut johonki ihme vanhusten aktivointishowhun. Ei Matte mun mielestä vielä vanha oo mutta kyl mä sitä mielelläni aktivoin. Kuulemma olis ohjelmassa noutoo ja pakitusta ja kaikkee muuta touhua. Namiikin saa ja kuulemma mennään kans shoppailemaan sitte jossain vaiheessa. Mä katon jos löytyy mun amerikkalaiselle boyfriendille jotain kivaa.

Hyvää joulunodotusta kaikille,

toivoo Nade, siunattu kaverikoira

6 kommenttia uutiseen “Lemmikkien Joulusiunaus”

 1. Marjo The Heimopäällikkö Says:

  Iloista joulunodotusaikaa Nadelle ja Nupulle kotiväkineen!
  Kiitokset tunnelmien raportoinnista meille maalaisille. 🙂

 2. Tuija Says:

  Ihana juttu! Kiitos Nade ja hyvää joulunodotusta siunatulle!

 3. Marianne Says:

  Onpa ollut hieno kokemus! Ihanaa joulunodotusta koko porukalle!

 4. Nade Says:

  Jep, ja sitten jouluaattona julistetaan jouluräyhä. Eikse niin mene. Siihen saakka pitää olla kiltisti et saa lahjoja.

 5. Tuija W Says:

  Kiva lukea tyttöjen kuulumisia, jouluntuloa odotellessa! Viime jouluaattona meillä totisesti julistettiin jouluräyhä: rakas Lasse Ilmari (riesa-Petteri) tuli taloon (ihan ovesta, ei savupiipusta…)! Penttillä meni joulunpyhät ihmetellessä tätä ”joululahjaa”, jota en palauttanut vaikka vähän siitä aluksi vihjailikin. Tänä jouluna taitaa meillä lahjat tulla ihan rusettipaketeissa, ja pojat nauttii niistä sohvalla lampaantaljalla joulurauhaisasti!

 6. computer disposals bracknell Says:

  Thanks for your article. I also believe that laptop computers have grown to be more and more popular these days, and now tend to be the only kind of computer used in a household. Simply because at the same time that they are becoming more and more economical, their working power keeps growing to the point where they’re as strong as personal computers through just a few years ago.

Kommentoi


http://hornygirlescort.com