HeJW-12, HeW-12 Nevicata’s Tobey Maguire ”Santtu” isoisän ja isosiskon tassunjäljissä!

Lisää kommentti

HelsinkiWinner-näyttelypäivä 8.12.2012 oli Nevicata’s-bostoneille kerrassaan upea! Tänä vuonna bostonit oli jaettu kahdelle eri tuomarille;  nartut arvosteli Heinesche Laurent Luxenburgista ja Annukka Paloheimo arvosteli urokset, rodun parhaat ja kasvattajat.

Juniorivoittajan ja parhaan uroksen sijoituksen myötä Santtu-poika se nappasi sekä tittelit, että sert- & VSP-ruusukkeen kotiin Mäntyharjulle vietäväksi!
Suurkiitokset ja mitä parhaimmat onnittelut Lauralle sanoinkuvaamattoman pitkästä kärsivällisyydestä ja hedelmällisestä yhteistyöstä Nevicata’s-tiimissä! 🙂
Tämä energisyydessään ajoittain hieman hankalakin velikulta on junnuvoittaja 1999 Kurttu-Artun pojanpoika, junnuvoittaja 2011 MirkkuMussukan veli samasta isästä…  eli sukuvikaa tuntuu olevan! Santun, Orvokin ja Mirkun isä Nevicata’s Elvis Presley oli val 3, sa, PU3, vaca – hyvä on hävitä omalle pojalle!
Nevicata’s Oh My God ”Orvokki” aloitti näyttelyuransa hienosti ollen PN3 ja saaliina ensimmäinen CACIB! Orvokin ensidebyytti kehissä ei olisi voinut paremmin alkaa.

Nevicata’s-kasvattajaluokassa esiintyivät Tobey MaGuire, ElvisPresley, Leslie Nielsen ja Oh My God:
”Erinomainen ryhmä, hyvin rodunomaiset päät ja mittasuhteet, oikea raskausaste. Terveet liikkeet. Kaikilla kauniit ilmeet, onnittelut kasvattajalle hienosta tuloksesta.”
ja tällä ryhmällä kasvattajaluokan voitto ja kunniapalkinto! 🙂

Nevicata’s Nicole Kidman ”MirkkuMussukka” osallistui emäntänsä Soilikin kanssa ”Vetämättä hihnassa – kolme helppoa harjoitusta” Jenni Hakosalo Vertepro Oy:n vetämänä hihnakäytösdemoon. Mirkkua kiiteltiin, että harjoitus meni kuin oppikirjoissa, koska koirahan ei vedä lainkaan.
Ihmetystä myös herätti, että näin nuori koira on näin tottelevainen. Olen NIIN onnellinen näistä päivän tuloksista! Kiitos teille todelliset ystäväni!
Ensimmäinen kuva: ROP Canmoy’s Boston Grid Girl & VSP Nevicata’s Tobey MaGuire, kuvaaja Pauliina Tuomikoski.

Näyttelyt 08/12/2012

4 kommenttia uutiseen “HeJW-12, HeW-12 Nevicata’s Tobey Maguire ”Santtu” isoisän ja isosiskon tassunjäljissä!”

 1. Dio The Webmaster Says:

  Lemmy-veli niin ylpeänä täällä!! Mahtionnittelut koko porukalle!!
  <3 Lemmy ja Dio

 2. Annukan lauma Says:

  Nade onnittelee! Pönö ja matte komppaavat!

 3. Hanna & Hampuusi Says:

  Kuten sanottu, ilo on yhdessä harrastaa 😀

 4. The Heimopäällikkö Says:

  Kiitos onnitteluista, komppaamisesta ja yhteisestä harrastuksesta! PUS!

Kommentoi