Bostonit luonnekuvauksessa 08.09.2013!

Lisää kommentti

No mitä Mäntsälässä tehdään? Jahdataan sukkaa!

Syyskuisena sunnuntaina Manta ja Brindi suuntasivat Mäntsäläläiseen sorakuoppaan,  jossa heitä hieman testailtiin ja tarkkailtiin. Tytöt oli ilmoitettu MH-luonnekuvaukseen.


Ensin oli vuorossa Manta, joka leikki innoissaan ja antoi käsitellä. Etäleikkijän kanssakin piti mennä leikkimään, mutta ei sille voinut lelua jättää vaan se piti tuoda omalle mammalle. Esiin pomppaava haalari säikäytti ensin, mutta kun se nyt oli vain haalari niin mitäs tuosta. Rämisevä kattilankansi piti käydä tutkimassa, mutta kun ei kattilankannellakaan voi leikkiä niin jäi sikseen. Lähestyvät kummitukset olivat hermostuttavia ja niitä piti haukkua. Onneksi sieltä paljastui vain ihmisiä. Vieheen perään Manta lähti, mutta se olikin feikki, joku vanha sukka jota vedettiin langassa. Onneksi lopuksi taas leikittiin ja sai käyttää hampaita kunnolla. Joku jossain ammuskeli, mutta siitä viis veisattiin. Lopputulemaksi tuli, että Manta on utelias ja rohkea. Ainoa yllätys oli, että Mantasta irtoaa ihan kunnon varoitushaukku.

Brindi kellahti kaksi kertaa hövelisti selälleen, jotta mahapuolen voi tarkastaa. Tutustumisen jälkeen päästiin leikkimään, joka sujui hyvin. Brindi huomasi myös kaksi orpona seisoskelevaa ihmistä, jolle piti käydä tarjoamassa lelua, mutta valitettavasti heidän hommanaan oli vain tarkkailla mitä tapahtuu. Vieheestä Brindi ei kiinnostunut, eikä aluksi huomannut etäleikkijääkään. Piti seisoa kuono yleisöön päin, koska ihmiset ovat kiinnostavampia kuin metsänreuna. Leikkiinkutsu sai bostonin liikkeelle, ja piti käydä tarkistamassa etäleikkijän piilo. Mitä ihmettä tämä ihminen kopperossa vietti aikaansa? Haalari ei pahasti järkyttänyt, eivätkä kummituksetkaan. Pienen pöhäyksen jälkeen matte meni riisumaan niitä ja ai miten ihanaa, nehän olivatkin ihmisiä! Ihmisiä moikataan! Rämisevä kattilankansikin mentiin katsomaan, kun matte ensin kävi sitä katsomassa. Lopuksi taas leikittiin ja paukkui. Paukut eivät härinneet ketään. ”Sosiaalinen”, todettiin Brindistä.
Yllättävää oli vain, ettei narun perässä vedetty sukka kiinnostanut.

Molemmat käyttäytyivät aivan bostonimaisesti, eli eivät järkyty turhista, tulevat toimeen ihmisten kanssa ja osaavat myös tarpeen tullen rentoutua.

Yleistä 01/10/2013

5 kommenttia uutiseen “Bostonit luonnekuvauksessa 08.09.2013!”

 1. Hanna & Hampuusi Says:

  Hyvä meininki!

 2. The Heimopäällikkö Says:

  Tää on semmoinen tyttöjengi että nämä saavat AINA aikaan hyvän meiningin!

 3. Annukka Says:

  Oli muuten kesäisen kuuma päivä vaikka oltiin reilusti syyskuulla jo. Onneksi joka välissä tarjottiin juotavaa!

 4. Minna&Manta Says:

  juuh, oli kyllä oikein mukava kokemus kuumuudesta huolimatta.
  Ainoo ylläri Mantan reaktioista oli ”kummituksille” rähiseminen – meinas siinä ”mammalle” tulla nauru 😀

  Hyvässä seurassa on aina mukavampaa 🙂

 5. Dio The Webmaster Says:

  Hähääh! Lemmy kohtasi eilen naapurin maalarin, valkoinen haalari ja harmaa pörröinen tukka. Haukku ja ärinähän piti ensin nostaa, jolle minä (Dio) tuhahdin ja päätin jo edeltä lähteä sisälle huokailemaan moiselle turhalle äksönille… Olemme kovin ylpeitä lajisiskojen ahkeruudesta, hienoa!! <3

Kommentoi


http://hornygirlescort.com