Ulkoilua ja Jyväskylän kv. 22.2.-23.2.2014!

Lisää kommentti

Jyväskylän kansainvälinen näyttely 22.2.2014

Jyväskylässä oli tällä kertaa myös kevätnäyttely ja Nevicata’s bostoneita oli paikalla neljä. Kaikki saivat laatuarvostelun erinomainen.
Ainoa urosedustajamme Nevicata’s Tobin Bell ”Lemmy” sijoittui avoimen luokan kolmanneksi.

Tyttöjä oli avoimessa luokassa kisaamassa kaksi; Nevicata’s Victoria Beckham ”Minni” ja Nevicata’s Julia Roberts ”Brindi”. Minni sijoittui kolmanneksi ja sai SA:n ja pääsi jatkoon. Paras narttu- luokassa toiseksi sijoittui Nevicta’s Natalie Wood ”Nade”, joka nappasi ainoana veteraanina ROP-veteraanipalkinnon.  Arvosteluun tuomari Andreou Constantinos Kyprokselta oli kirjoittanut ”tyrmäävän kaunis pää/ilme” sekä kehui, että onpa hienossa kunnossa kymmenenvuotiaaksi!
No, hiiri sai ainakin taas täystyrmäyksen kisan jälkeen, kun Nade sai palkinnoksi repiä sen palasiksi. Ei auttanut, vaikka tuomari yritti jyrsijäparan pelastaa, näissä kisoissa tulee aina ruumiita!

Osa tiimiläisistämme vietti lauantaina näyttelypäivää, osa tihkusateessa ulkoilupäivää Vantaalla. OnniOskari sai olla miehistä mahtavin tyttökoirien silmissä Vantaan Kartanonkoskella, kun muut urokset jäivät pitämään sadetta kotiin. Vuodet eivät ole veljeksiä, tänä vuonna mutakuraliuku ja kepin kanto heinikossa korvaa perinteisen talvisen pulkkamäkipäivän. Raparoiskeinen meno erityisen vähälumisen helmikuun päivänä jää historiaan ja kura-asut ovat olleet talven ykkösvaate koirilla, jos taluttajillakin.

Sunnuntaina tiimiulkoilu pidettiin hieman lumisemmassa Heinolassa, vesisateessa sielläkin. Joukkoamme värittämään saimme mukaan hännällisen, kuonollisen ja karvallisen, väreiltään oikean Juniorin Nastolasta – oli siinä metsä väärällään pystykorvaista karvajalkaa jos jonkinlaista! Hellyyttävintä oli isi-Dion ylenpalttinen huomio omaa Minni-tytärtään kohtaan; Dion mielestä Minni on maailman kaunein tytär!

Kiitos kaikille viikonloppuna erilaisissa harrasteissa häärineille; Nevicata’s tiimissä on niin kiva touhuta!

Näyttelyt, Yleistä 26/02/2014

3 kommenttia uutiseen “Ulkoilua ja Jyväskylän kv. 22.2.-23.2.2014!”

 1. Dio The Webmaster Says:

  Kiitos koko sakille loistavasta viikonlopusta!!

  – Dio & Lemmy

 2. The Heimopäällikkö Says:

  Mä NIIN odotan kesää ja pitkiä yhteisiä vaelluksia! Voitais mennä vaikka KARHULAMMELLE, siellä kun on oikea karhukin nähty, jälkiä hangella 😉

 3. Hanna & Hampuusi Says:

  Voi vitsi miten hyvä meininki!

Kommentoi


http://hornygirlescort.com