Kulttuurikävely Unescon maailmanperintökohteessa: Vanha Rauma 05.04.2014

Lisää kommentti

Kirkas keväinen auringonpaiste ja reipas merituuli tekivät Nevicata’s tiimin kulttuurikävelystä ikimuistoisen! Unescon maailmanperintökohde, hyvin hoidettu puutaloalue, pienet & idylliset puodit, rauman giäl ja paikallisoppaamme Ari sai väkemme viihtymään koko lauantaipäivän Raumalla.
Puikkelehdimme kapoisilla kaduilla ja pienissä idyllisissä puodeissa bostoneiden kanssa ja haalaroidut iloiset koiramme saivat niin ulkomaisten, kuin kotimaistenkin ohikulkijoiden suut hymyyn. Poikkeuksetta jokainen kommentoi tai kysyi koiristamme jotain, valokuvasi tai ihaili pystykorvaista joukkoamme.
Kirkhakkinen, tuo muualla Suomessa naakaksi kutsuttu lintu, härnäsi Lyyliä Rauman torilla pystökaffeella oikein kunnolla: se tiesi tarkalleen hihnan mitan ja keekoili sen mukaan. Lyyli nuoleskeli turhaan huuliaan…
Pyhän Ristin kirkko oli avoin meille turisteille  ja Juliuksen kanssa istahdin kirkon penkkiin Kerttu Horilan veistämän Alma-rouvan viereen virttä 369 ”veisaamaan”. Kirkon suureen nahkakantiseen kirjaan on nyt kirjattu joukkueemme nimet, koirista vain Julius oli paikalla sisätiloissa omaa tassunjälkeään kirjaamassa, muut odottivat ulkona. Leppoisan päivämme päätimme S.J.Nyyperin makoisaa ja pitkän kaavan mukaan nautittua päivällistä kehuen. Kiitos raumalaisille paikallisvoimille Taru, Heidi ja Ari päivän suunnittelusta ja toteutuksesta! Kesällä tapaamme jälleen!

Tapahtumat 12/04/2014

2 kommenttia uutiseen “Kulttuurikävely Unescon maailmanperintökohteessa: Vanha Rauma 05.04.2014”

  1. Hanna & Hampuusi Says:

    Näyttääpä hienolta yhteistoiminnalta! Nevicata’s team forever!

  2. The Heimopäällikkö Says:

    Eikä pelkästään näytä, kuuluu ja tuntuu myös!
    Kerrassaan kiva päivä!!

Kommentoi


http://hornygirlescort.com