Biitsipinkojaiset viimassa!

Lisää kommentti

Huhtikuun alussa tiimimme ulkoili jälleen Karhuluodossa vanhaan tapaan! Hiekka pöllysi ja vesi roiskui, kuten kuvista näkee.
Mereltä tulee aina, joten haalarit olivat tarpeen koirilla ja toppavaatteet ihmisillä. Haalarit eivät hidastaneet lokkien takaa-ajopuuhaa, ei vaikka kastuneet lahkeet keräsivät hiekkaa ns. treenipainoksi. Nöpö Ainokainen kunnostautui erityisen tehokkaana lokkiajurina!
Miisa oli jälleen poikien rakkauden kohde, kuten aina ennenkin. Miisa parka – ihaililijoiden kiihkeys ajoittain kyllästytti…
Hubert oli ensimmäistä kertaa menossa mukana ja vesielementti tuli erityisen tutuksi; herra hypätä roiskautti haalareineen kaikkineen plumpsis vaan mereen… Ja sieltä sitten muina miehinä kahlaten rannalle. Olisi vihellellyt huolettomana, jos vain olisi osannut… Herra Hubben ilme oli kyllä ainutlaatuinen!
Hilla toimi rantapoliisina; paikalliskoirana Hillaa hieman hatutti nämä turistit, jotka hänen rannallaan ilkamoitsivat… Ei auttanut itku markkinoilla!
Bostoneita matkimaan oli saapunut myös karhukoira Juniori – veteraaniherra näki ensi kertaa meren ja hiekkaa! Ihanan hyväntuulinen vanha herra, jolla on lehmän hermot katsella bossujen touhuja ikään kuin hymyssä suin!
Kuten aina ennenkin: pari tuntia pinkomista kaasu pohjassa, kohta joka paikka täynnä hiekkaa, hiljaisia kotimatkalaisia ja muistikortti täynnä hienoja tilannekuvia. Kiitos ystävät taas ulkoilusta!

Yleistä 29/04/2014

Kommentoi


http://hornygirlescort.com