Heinolasta helähti 24.08.2014!

Lisää kommentti

Nevicata’s-tiimi kokoontui kotipesän välittömään läheisyyteen kaikkien rotujen koiranäyttelyyn kiitettävällä joukolla.
Aamut ovat aina eriskummallisten seikkailujen aikaa, mutta kaikki ehtivät mainiosti paikalle ajoissa, kuka kävellen, autolla, junalla, taksilla… Itähämäläinen säätila näytti päivän aikana kaikki variaatiot, mitä elokuussa vain voi olla…
Kehään nousi uutena tulokkaanamme vuoden vanha amerikkalaispoika Ken’s N’ Nevicata’s WTF ”Dixon Illinois” korjaten urosten sertin ja vsp:n himaan seuraavalla Pirjo Aaltosen lausunnolla:
”Erittäin kaunis nuori uros, jolla erinomaiset neliömäiset mittasuhteet. Kaunisilmeinen pää, hyvin asettuneet korvat. Hyvä ylälinja ja hännän kiinnitys. Sopusuhtaiset kulmaukset. Hyvät värimerkit. Liikkuu hyvin.”

Narttujen sertti jaettiin niinikään vuotiselle amerikkalaistyttösellemme Palooza Flying Finnair To Nevicata’s ”Kylli-Sisko”
Kylli on melko omapäinen prinsessa ja tänään oli hiinä ja hiinä viitsikö esiintyä… Kylli-Sisko oli narttujen kolmonen, Nevicata’s Oh My God ”Orvokki” narttujen nelonen varasertillä.
Narttujen kakkosen plokkasi iki-ihana, maailman kaunein veteraanimme Nevicata’s Natalie Wood ”Nade”, ollen myös paras veteraani. Urosten parhaan veteraanin pokaalin vei Nevicata’s Sean Connery ”PenttiPantteri”.

Kasvattajaluokassa esitimme narttuja;  Natalie Wood, Victoria Beckham, Nicole Kidman ja Oh My God.
”Tyypikkäitä rotunsa edustajia. Hyvät mittasuhteet. Oikeailmeiset päät. Hyvät ylälinjat. Hyvin liikkuvia.
Reippaasti esiintyviä. Onnittelut kasvattajalle.”

Kehässä nähtiin perin erinomaisia ja erittäin hyviä tiimimme koiria, sekä sukulaistyttö Smartbuddy’s ”Mini”, joka teitä isäin käy astelemaan. Onnittelemme myös Nevicata’s Vito Corleonen tytärtä Zealbeat’s Avenaa valioitumisesta Kouvolassa 23.08.2014

Kiitän tiimiä erityisen upeasta päivästä, valokuvaajia, handlereitä, mukana hengailijoita!!
Kanssanne on aina kivaa!!

Näyttelyt 24/08/2014

5 kommenttia uutiseen “Heinolasta helähti 24.08.2014!”

 1. Annukka Says:

  Nade ja matte kiittävät ihanasta päivästä! Ukonilman ja murkut olisi voinut jättää nappiin mutta muuten oli tosi kivaa:) Keilat nurin vaan ja kissalle köniin! Siinä sivussa voi vähän poseeratakin…

 2. Mari ja NöpöAinokainen Says:

  Kiitokset mukavasta päivästä. Oli kiva nähdä teitä kaikkia ja koirathan oli aivan ihania. Onnittelut vielä kaikille.

 3. M&M Says:

  LOISTAVA päivä HYVÄSSÄ seurassa IHANIEN Bostoneiden kanssa – KIITOS!!!!
  ja ONNEA menestyneille!!!!

 4. Tuija Says:

  Tuija, Pentti ja Lasse kiittävät apukäsistä ja mukavasta seurasta! Oli niin kiva tavata pitkästä aikaa tiimiläisiä kehän laidalla – ja upeita koiria!

 5. Katjuska Says:

  Kiitoksia mukavasta päivästä! Neiti Hiirone oli kovin väsynyt kaksi päivää kestäneestä keikkakiertueesta.. Pärjäsihän varasertin verran myös Kouvolassa lauantaina..! 😀 tää päivä ollaan aika lailla kuunneltu karvakuonon korinaa peittojensa välistä..

Kommentoi


http://hornygirlescort.com