Orvokki edusti Heinolaa Vantaan asuntomessuilla 13.-14.7.2015

Lisää kommentti

Edustuskeikkaa pukkasi!Heinolan Helmeksi nimetty paikallinen alkuasukas Orvokki keräsi asuntomessuilla oman yleisönsä helposti:
Lapset, koiranomistajat ja uteliaat tulivat silittelemään, ihastelemaan, jutustelemaan ja jotkut jopa ryhtyivät pesemään Orvokin hampaita. Muutama suun terveydenhoidon ammattilaisistakin tutki tarkasti onko hampaat puhtaat vaiko eikö…
Heinola on profiloitunut terveysliikuntakaupungiksi, jossa on hyvä kasvaa ja asua. Heinolassa on kaikki tarpeellinen, jos jotakin erikoista tarvitsee, voi sen sitten tilata tänne tai käydä hakemassa muualta. Monet messuvieraista tiesivät Heinolan kesäkaupungiksi ja nyt uutena tietona Orvokin terveyskasvatustyöskentely lasten ja nuorten parissa sai pelkästään kehuja loistavasta ideasta. Orvokki itse työpöydällään otti kaiken huomion kuninkaallisella tyyneydellä, ihan jokaiselle riitti pusuja, lapset halailivat, vanhemmat ottivat kuvia, nuoriso napsi orvokkiselfieitä ja vanhemmat mummoikäiset ihastelivat kiiltävää turkkia… Kommenttien aatelia oli: ”Messujen parasta antia tämä Orvokki!”
Orvokki työskentelee seuraavan kerran asuntomessuilla 1.-2.8.2015.

Kommentoi


http://hornygirlescort.com