Nevicata’s-tiimin kesäretki Kylmäpihlajan majakalle 10.6.2017

Lisää kommentti

Säiden haltijan lempilapsina, Jennin ihanan meriaiheisen aamupalakakun maku suussa Nevicata’s-tiimi veneili saaristolautta Linnealla Kylmäpihlajan majakalle. Rauman saaristo oli kauneimmillaan; linnuilla pallon muotoiset poikaset, tuomi, tyrni, mansikka ja villiorvokki täydessä kukassa, lempeä kesätuuli ja pilvettömän taivaan aurinko!
Majakkaravintolassa ja eväsnuotiolla einehdittiin mahat killilleen ja eiku lämpimille kiville kiipeilemään, loikoilemaan, istuksimaan ja voi kyllä, kyllä me nautittiinkin!! Pienimmät matkalaisista kulkivat repuissa ja rattaissa, kaikille sopivaksi räätälöity verkkaisen menon ulkoilupäivä osui enemmän kuin nappiin! Kyiden ja pesivien lintujen vuoksi koirat olivat hihnoissa kiinni, kallioinen ja kivikkoinen saari on täynnä kesäelämää:  lintuja kiihkeässä pesintäpuuhassa, perhosia, vaapsiaisia, sisiliskoja, monenlaisia kukkia ja kasveja kukassa – kaikilla kova tohina päällä. Bostonlaumamme herätti jälleen positiivista huomiota, saarella vierailevat muut ryhmät tunnistivat rodun ja moni jäi juttusille.

Kiitos jälleen armaat tiimiläiseni – on ihana reissata teidän ja pienten hurmureidemme kanssa! Timanttinen päivä jää muistoihin iäksi!

Tapahtumat 13/06/2017

4 kommenttia uutiseen “Nevicata’s-tiimin kesäretki Kylmäpihlajan majakalle 10.6.2017”

 1. Ari Says:

  Hieno päivä ja kiva kohde. Kiitos kaikille mukana olleille, minnekköhän seuraavaksi?

 2. Annukka Says:

  Kiitos kaikille retkiseurasta! Oli mahtava lintujentarkkailupaikka tuo; missä muualla pääsee heti aamulla herättyään katselemaan hotellihuoneen ikkunasta pilkkasiipien lemmenpuuhia? Karikukko ja ristisorsa myös ihan uusia lajeja. Erityiskiitos Marjolle kun otit hauen pakastimeen.

 3. The Heimopäällikkö Says:

  Kiitos Annukka hauesta, seurasta!
  Meillähän on aina yhdelle hauelle tilaa!

 4. M&M Says:

  KIITOS mahtavasta reissusta … niin hymyillen ajoin kotia, pohtien kuinka etuoikeutettu olen kun päivä sujui mallikkaasti hyvässä seurassa … !!!!

Kommentoi


http://hornygirlescort.com